ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Στην ακαδημία μας λειτουργούν πάρα πολλά τμήματα που προσφέρουν πολυδιάστατη εκπαίδευση χρήσιμη σε όλους και σε όλες τις ηλικίες. Σκοπός μας είναι η αυτοβελτίωση του ατόμου έτσι ώστε να το προετοιμάσει για να διαπρέψει στη ζωής του.

Από την απογείωση της καριέρας σου στο διεθνή χώρο της show biz, με την κατάλληλη προετοιμασία για τους διεθνείς διαγωνισμούς, μέχρι την βελτίωση της απλής καθημερινής σου ζωής, διορθώνοντας για παράδειγμα τη στάση της σπονδυληκής σου στήλης, θα βρεις κάποιο τμήμα που να σε ενδιαφέρει.

Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να σου λύσουμε τις απορίες για τη χρησιμότητα του κάθε τμήματος. Σε υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο ραντεβού με την υπεύθυνη της σχολής κ. Μουλά είναι εντελώς δωρεάν. Για επικοινωνία πατήστε εδώ.

 • Τμήματα αυτοβελτίωσης

  Life Enhancing Program

  * Personality Development & Confidence Building

  * Assertiveness

  * First Impressions Είναι ορισμένα απ τα μαθήματα αυτού του τμήματος


  Image Development Program

  * Personal Appearance

  * Social Awareness

  * Figure Control


  Executive Grooming Program

  * Visual Poise

  * Voice & Diction

  * Face Care

 • Επαγγελματικά Τμήματα

  Modeling

  Τηλεπαρουσίαση T.V. Commentator

  Θεατρικές Σπουδές Theater Drama

  Διοργάνωση Fashion Show

  Χορός - Τραγούδι (Προώθηση καριέρας)

  Εκπαίδευση αεροσυνοδού

 • Μεμονωμένα Τμήματα

  Συνέτευξη - Βιογραφικό σημείωμα

  Έχουμε τη δυνατότητα μέσα σε λίγες συνεδρίες να σας μάθουμε πως μπορείτε να έχετε πάντα επιτυχίες όταν πηγαίνετε για συνέντευξη, ακρόαση ή και εύρεση εργασίας στον καλλιτεχνικό χώρο.

  Επίσης, δεχόμαστε ακρόαση από όλους τους καλλιτέχνες για να δούμε την κατάρτιση των γνώσεών σας και να εντοπίσουμε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με το ταλέντο που σας χάρισε η φύση.
  Σε αυτή την περίπτωση, ελάτε προετοιμασμένοι- ανάλογα με το αντικείμενό σας – (χορός, τραγούδι, θέατρο, modelling) για να δούμε τις δυνατότητές σας και να σας ενημερώσουμε αν θα μπορείτε να φτάσετε μέχρι τη Νέα Υόρκη.

  Μακιγιάζ Νύφης - Διοργάνωση Γάμου
  Θα σε βοηθήσουμε αυτή η μοναδική στιγμή της ζωής σου να μείνει αξέχαστη σε όλους.

  Wardrobe

  Το τμήμα αυτό δεν έχει όριο ηλικίας ή φύλου, γιατί ολοι θέλουμε τη γνώση το πως να ντυνόμαστε στην κάθε περίσταση σωστά. Στο τμήμα αυτό εκπαιδεύεσαι πώς να λύσεις όλα τα προβλήματα ‘οικονομικά-εμφανισιακά’ ή ακόμη και την αβεβαιότητα σχετικά με το ντύσιμο σου. Πως να αποκτήσεις μια διαχρονική γκαρνταρόμπα, χωρίς να ξοδεύεις πολλά χρήματα, πώς να ντύνεσαι με στύλ, πώς να καλύψεις τυχόν ατέλειες σώματος (ύψος, βάρος ή ότι άλλο). Πως να γνωρίζεις το ντύσιμο που αρμόζει σε κάθε περίπτωση. Ελα να μάθεις να ντύνεσαι με στύλ, να δημιουργείς μια μοναδική εμφάνιση, να ξεχωρίζεις μέσα στο σύνολο.Το L.P. σε παρέχει τη δυνατότητα να εκφράσεις τη μόδα σύμφωνα με την προσωπικότητά σου!!


  Μακιγιάζ

  Μάθε πως να αξιωποιήσεις τα χαρακτηριστικά σου στο έπακρον. Πως να καλύψεις τις ατέλειές σου. Γιατί κανένα πρόσωπο δεν είναι τέλειο. Εδώ μαθαίνεις το made down look Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να στο προσφέρουμε. Μαθαίνεις πως να βελτιώσεις όλα τα χαρακτηριστικά σου χωρίς να φένεσαι ότι έχεις μακιγιαριστεί. Γίνεσαι ο αισθητικός του εαυτού σου. Ξέρεις πως να περιποιηθείς το πρόσωπό σου και να απαλλαγείς απ οποιαδήποτε προβλήματα έχεις (μπιμπίκια, σπιριά κλ.π) που ίσως εδώ και χρόνια σε ταλαιπορούν και δεν μπορείς να βρείς τη λύση. Κοντά μας Μπορείς.


  Visual Poise-Figure . Διόρθωση Σπονδυλικής Στήλης κορμοστασιά, βάδισμα, φινέτσα


  Voice & Diction. Επισήμανση κακών συνηθειών, στοιχεία καλού ομιλητη, τέχνη της συζήτησης, η πρακτική της μπάλας, συνδιασμός φωνής και έκφρασης, ομιλία σε ακροατήριο, επιρροή.


  Face Care Φροντίδα / προιόντα / λύση προβλημάτων (ακμή, λιπαρότητα)

   

 • Τμήματα Προώθησης

  Προετοιμασία για τους Διεθνής Διαγωνισμούς

  Σε προετοιμάζουμε κατάλληλα ώστε στους διεθνείς διαγωνισμούς να μην υστερείς πουθενά σε σχέση με τους άλλους υποψήφιους. Μάλιστα είμαστε υπερήφανοι γιατί πάμε τόσο καλά προετοιμασμένοι που πάντα διαπρέπουμε. Πάντα παίρνουμε τις πρωτιές, πάντα κάνουμε ξεχωριστή εντύπωση σε όλους, Ατζέντηδες, Κριτές, Διαγωνιζόμενους και Directors.
  Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, και εμείς εδώ δεν αφήνουμε καμιά λεπτομέρεια να μας διαφύγει. Δουλεύουμε μαζί σας  και ξεχωριστά με τον καθένα κάτι, που απ’ ότι γνωρίζουμε,  γίνετε μόνο από εμάς. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι απόφοιτοί μας διαπρέπουν.


  Capture The Crown (Προετοιμασία Καλλιστείων)

  Εκπαιδεύσου πρώτα από τους καλύτερους πριν πας να διεκδικήσεις ένα τίτλο. Δεν είναι τυχαίο που πάντα οι απόφοιτοι μας έχουν αποσπάσει πολλές νίκες. Ακόμη και στο έργο “Μις με το ζόρι”, ο Μάικαλ Καίην λέει στη Σάντρα Μπούλοκ ότι είναι αδύνατον να επιλεγεί και να κατακτήσει τον τίτλο, άσχετα με όλες τις επεμβάσεις που έκαναν οι πάντες επάνω της, εάν δεν μάθει, δεν κάνει κτήμα της, το βάδισμα του Glide Walk. Όλοι γνωρίζουν ότι το Glide Walk είναι Powers trade


  Αναβάθμιση Προσωπικού

  Δεν είναι τυχαίο που οι top εταιρείες στις ΗΠΑ στέλνουν ακόμη και τους καλύτερους πωλητές τους να παρακολουθήσουν το τμήμα αυτό. Μάλιστα πολλές εταιρείες δεν προσλαμβάνουν το άτομο αν στο βιογραφικό του δεν έχει την εκπαίδευση της Ατομικής Βελτίωσης(Self Improvement) του Powers.


  Συνέντευξη (Interview)

  Οι θέσεις εργασίας σήμερα είναι λίγες και ο αριθμός αυτών που τις διεκδικούν μεγάλος. Γι αυτό σήμερα παρά ποτέ πρέπει να ξεχωρίσεις απο τους άλλους, πρέπει να υπερτερείς εσύ έναντι των άλλων στην πρώτη συνάντηση σου με τον μελλωντικό σου εργοδότη, έτσι ώστε να έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να επιλεγείς.Σε αυτό το τμήμα εκπαιδεύσε σε θέματα που είναι καθοριστικά όταν παρουσιάζεσε σε μια συνέντευξη για εύρεση εργασίας. Μαθαίνεις από το πως πρέπει να εμφανιστείς μέχρι τι ερωτήσεις να πρέπει να υποβάλεις.


  Ακρόαση (Audition)

  Έχουμε την δυνατότητα και τις γνώσεις να σε προετοιμάσουμε κατάλληλα για τις ακροάσεις (audition) στο δύσκολο χώρο της show biz. Σε όποιο τομέα και αν θες να διαγωνιστείς (Modeling, θέατρο, τραγούδι, χωρός) μπορούμε να σε δώσουμε τις σωστές κατευθύνσεις, ξέρωντας τα κριτήρια επιλογής των αντζέντιδων. Σου θυμίζουμε ότι το πρώτο ραντεβού για ακρόαση (audition) είναι δωρεάν. Προετοιμάσου κατάλληλα στον τομέας που σε ενδιαφέρει και κλείσε ένα ραντεβού τώρα πατώντας εδώ. Θα σε μιλήσουμε με ειλικρίνεια, μη φοβάσαι την απόρριψη, αν δεν δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις πόσο ψηλα μπορείς να φτάσεις. Αν είσαι κάτω των 18 ετων απαραίτητη η συνοδεία κατά τη διάρκεια της ακρόασης απο ένα γονέα.

   

   

   

 • Παιδικά Τμήματα

  Παιδικά τμήματα

  Με την εκπαίδευση του Powers τέρμα το bullying η ανασφάλεια η αβεβαιότητα του ατόμου. Με την εκπαίδευσή μας το άτομο γίνεται τόσο κοινωνικό, τόσο ευχάριστο που όλοι επιδιώκουν την παρέα του. Αποκτά περισσότερη αυτοπεποίθηση και γνώσεις σωστής διατροφής, κάτι που θα τον συντροφεύουν σε όλη του τη ζωή. Κάνει σωστή επιλογή φίλων. Αρκετοί ψυχολόγοι στις ΗΠΑ λένε: “Η εκπαίδευση αυτή πρέπει να είναι στη σκέψη των γονέων ως πρωταρχική διότι δίνει στο παιδί γνώσεις που θα του είναι απαραίτητες σ όλη του τη ζωή”

 • Εφηβικά Τμήματα

  Εφηβικά Τμήματα

  Η εκπαίδευση που παρέχουμε δίνει στην / στον έφηβο εφόδια να γίνει περιζήτητος παντού. Να αναπτύξει την αυτοπεποίθηση του, να προσέχει την υγεία του, τη διατροφή του, την εμφάνισή του. Να ξεχωρίζει για τη συμπεριφορά του, το λέγειν, την οπτική του εικόνα που έχει δημιουργήσει μετά την εκπαίδευσή μας, να θέτει και να πετυχαίνει με μεγαλύτερη ευκολία όλους τους στόχους του.


Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2017  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level