Self improvement, Modeling and Performing Arts Academy

H Ακαδημία

Τα πιστεύω μας είναι τόσο σύγχρονα στις μέρες μας που έχει γίνει σχεδόν απαραίτητο  ακόμη και στην καριέρα του Μodeling. Το να γνωρίζεις, πώς να ξεχωρίζεις με την ακτινοβολία σου εκπέμποντας ζωντάνια, ενεργητικότητα και να προκαλείς σεβασμό και θετική έλξη με την πρώτη ματιά είναι το αντικείμενο της ακαδημίας μας, είναι η ιστορία μας, είναι το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Τα αποτελέσματα των γνωσεών μας και της δικής σου εφαρμογής είναι οι ανταμοιβή μας.

Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το εύ ζην.Από τη δημιουργία μας ακόμη, το 1922, δεν κάνουμε διαφήμιση, γιατί διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι απόφοιτοί μας, τα αποτελέσματα τους, πριν και μετά. Αυτό το αναφέρουν οι πάντες (συγγραφείς, σεναριογράφοι, απόφοιτοί μας)
:

Τα πιστεύω μας είναι:

H Aκαδημία Liby Powers – M.A.A.I. ασχολείται με την ατομική βελτίωση (self improvement), την ανάδειξη της προσωπικότητας και της τηλεπαρουσίασης, στην επιτυχία της εύρεσης εργασίας, τον επαγγελματισμό στo modelling. Την ανακάλυψη και προώθηση ταλέντων. Από το 1972 που ήρθαμε στην Ελλάδα δημιουργούμε Αστέρες Ζωής. Δημιουργούμε περιζήτητα στελέχη και φτιάχνουμε χαρούμενους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή και πως να το πετύχουν.

«Για να πετύχεις, άσχετα ποιος είσαι ή τι είσαι, χρειάζεται να μάθεις πως να προβάλεις σωστά τον εαυτό σου. Να μάθεις πως να βελτιώσεις τα αδύνατά σου σημεία (τις αδυναμίες σου), πώς να καλύπτεις έντεχνα τα ελαττώματά σου και να προβάλεις σωστά τα θετικά σου στοιχεία. Με άλλα λόγια πώς να δημιουργήσεις μία δυνατή προσωπικότητα, ένα δυνατό και ισχυρό παρουσιαστικό (image). -Ένα σωστό και τέλειο image που να εμπεριέχει τα επτά στοιχεία που το απαρτίζουν.
Για να δημιουργήσεις όμως ένα παρουσιαστικό αρεστό στους άλλους, να αποκτήσεις μια ισχυρή προσωπικότητα, μια προσωπικότητα που να είναι πάντα ήρεμη, χαρούμενη, και να μαγνητίζει τους άλλους, χρειάζονται γνώσεις και ειδική εκπαίδευση για να επιτευχθεί..»

Πάνω σ’ αυτή τη βάση δημιουργήθηκε η ακαδημία δειλά δειλά στη Νέα Υόρκη το 1920 από τον John Robert Powers, τον θεμελιωτή του προσωπικού image & modelling, κάνοντας ένα μεγάλο ‘μπαμ’ το 1922.

Άπειρα είναι τα ονόματα των αποφοίτων της ακαδημίας Powers που χρωστούν την επιτυχία τους σε εμάς:

Grace Kelly (Πριγκίπισσα του Μονακό), Jackie Kennedy Onassis, Betty Ford, Nancy Regan (Πρώτη Κυρία), Rita Hayworth, Marilyn Monroe, Gerald Ford (Πρόεδρος των ΗΠΑ), Henry Fonda, Gary Grant , Ava Gardner, Lee Remick, Joan Crawford, Marlene Dietrich, Barbara Walters, John Paul Lavoier, Heather Locklear, Cybil Sheppard, Nicki Taylor, Dianna Ross, Justin Guarini, Mathew Josten,Janice Dickinson, Jennifer Jones…….
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί συγγραφείς και παραγωγοί ταινιών όταν θέλουν να δώσουν μια ξεχωριστή διάκριση σε κάποιον αναφέρουν “λες και είναι κοπέλα Powers” ή σχολιάζουν ότι “συμπεριφέρεται ως μοντέλο Powers”. Στο βιβλίο "Βάλσαμο για την ψυχή της γυναίκας" κάτι τέτοιο αναφέρεται τρεις φορές. Ακόμη και ο Michael Cane στο film ‘Μις με το ζόρι’ τόνισε ιδιαίτερα στη Sandra Bullock ότι “για να κερδίσεις τον τίτλο της Μις δεν αρκεί η εμφάνιση που απέκτησες πρέπει να κάνεις κτήμα σου το βάδισμα του Glide walk." Όλοι γνωρίζουν στην Αμερική ότι το Glide walk  είναι ανακάλυψη της Powers academy και Trade Mark της.
Η καλύτερη διαφήμιση για μας!
Η Ιστορία μας δεν σταματάει εδώ!!
Παρατηρώντας και αξιολογώντας τις εξελίξεις του Liby Powers μας πρότειναν να γίνουμε αποκλειστική αντιπρόσωπος του Μ.Α.Α.Ι. για την Ε.Ε. Αυτού του αξιοκρατικού οργανισμού που εδρεύει στη Νέα Υόρκη από το 1960 και ανακαλύπτει, καταξιώνει και προωθεί ταλέντα στο χορό, τραγούδι, 7η τέχνη και το μόντελινγκ για διεθνή καριέρα. Έτσι το 1997 το Liby Powers μπαίνει ενεργά στον πιο πρεστίζιους οργανισμό: Hall of Fame της Νέας Υόρκης, και η ιστορία συνεχίζεται με Μαϊάμι, Παρίσι, Χόλιγουντ.

Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2017  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level