Mιχάλης Κουνδής

Mιχάλης Κουνδής

Απόφ.Οικ.Επιστημών

Τα μαθήματα του Liby Powers όχι μόνο με βοήθησαν να βελτιώσω το image μου, αλλά – το κυριότερο – συντέλεσαν καταλυτικά στο να αναπτύξω μία εξαιρετική εμφάνιση, να αναδείξω θετικά στοιχεία του χαρακτήρα μου και να αποκτήσω μια προσωπικότητα γεμάτη δυναμισμό και αυτοπεποίθηση καθώς και ένα ουσιαστικό αυτοσεβασμό και αυτοέλεγχο.

ΕΛΕΝΗ ΞΕΝΑΡΙΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΞΕΝΑΡΙΟΥ

Τέως διευθ. κρατικού ωδείου

«Eίναι υπέροχα μετά από ένα χρόνο εκπαίδευση στο Liby Powers να αισθάνεσαι και να φαίνεσαι 25 χρόνια νεότερη, και να εντυπωσιάζεις με τις θεαματικές αλλαγές που έγιναν στο πρόσωπό και στο σώμα σου. Η προσωπικότητα μου ακτινοβολεί, η θηλυκότητα μου που ήταν κρυμμένη έγινε αισθητή και η αυτοπεποίθηση μου ενισχύθηκε απίστευτα. Αισθάνομαι δυνατή τόσο οργανικά όσο και ψυχολογικά. Το Liby Powers κάνει τη γυναίκα ασυναγώνιστη, ακατανίκητη. Οι εντυπώσεις και ο θαυμασμός των άλλων το επιβεβαιώνουν καθημερινά.»

Στέλλα Σειραγάκη

Στέλλα Σειραγάκη

Φοιτήτρια Νομικής

Έκανα βίωμα το σωστό βάδισμα, έμαθα το προσωπικό μου στυλ ντυσίματος και μακιγιάζ. Ανακάλυψα τα μυστικά της θηλυκότητας που έκρυβα μέσα μου.

Δ. Ποντζίκογλου

Δ. Ποντζίκογλου

Μοντέλο

Ήρθα στο Πάουερς για την πολύ προβληματική μου επιδερμίδα. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι με ύψος 1,45 και τέτοιο πρόσωπο θα γινόμουν επαγγελματίας μανεκέν, με πρόσωπο σαν καθρέφτη και θα έκανα ταξίδια στις Βρυξέλλες, κρουαζιέρες στα νησιά κλπ.

Μαριάννα Μποζαπαλίδου

Μαριάννα Μποζαπαλίδου

Μουσικολόγος- Πολιτιστική παραγωγός

Η σπουδάστρια /της, με την εκπαίδευση του Powers, εκπέμπει κάτι τόσο απαραίτητο αλλά και τόσο δυσεύρετο στην ανταγωνιστική κοινωνία του σήμερα : μια λάμψη, σιγουριά και ικανότητα τα οποία λειτουργούν ως το εισιτήριο για τις πιο αποκλειστικές, απρόβλεπτες και σημαντικές καταστάσεις. Tα πάντα μπορούν να συμβούν στην απόφοιτη /ο του Liby Powers, απλά διότι η , ο ίδια /ος είναι προετοιμασμένη /ος για τα πάντα.

Νατάσα Μπουκτσή

Νατάσα Μπουκτσή

Φοιτήτρια Φιλοσοφικής

«Η εκπαίδευση στο Liby Powers δεν αποτελεί απλώς μία ακόμη εμπειρία, συνίσταται κι εξελίσσεται σε μία εμπειρία ζωής και ατομικής «αναγέννησης» . Πρόκειται για ένα σχολείο, στα πλαίσια του οποίου κύριο ρόλο διαδραματίζει το άτομο, η ανάπτυξη της προσωπικότητάς του, η καλλιέργεια διαπροσωπικών σχέσεων. Το διαπιστώνω κάθε μέρα, ολοένα και περισσότερο!
Oi αρχικές επιφυλάξεις μου έχουν πλέον εξαλειφθεί, γιατί ότι λέει το πρόγραμμα του Powers – με επικεφαλής την κα. Μουλά – γίνεται πραγματικότητα!!! Μια πραγματικότητα ανέλπιστη και ευχάριστη!! Εάν θέλεις να μάθεις όλη την πορεία των εξελίξεων που με προσέφερε το Powers (από την απώλεια βάρους μέχρι τη συνοδεία του Προέδρου της Δημοκρατίας).
Α. Δημητριάδου

Α. Δημητριάδου

Φοιτήτρια ΑΠΘ

Η εκπαίδευση Liby Powers προσφέρει βασικότατες γνώσεις για καλή ζωή. Mας βοηθά να συνυπάρχουμε καλύτερα με τους άλλους, το Powers μας διδάσκει να αγαπάμε τον εαυτό μας μαθαίνοντας τον καλύτερα και προβάλλοντας τα δυνατότερα του σημεία.
Τι μπορεί να αποκομίσει κανείς από αυτόν τον κύκλο μαθημάτων? Προσωπικά θεωρώ ότι αυτές οι γνώσεις μου έδωσαν την ικανότητα να δημιουργήσω μια καλή εξωτερική εικόνα και να «αμπαλάρω» επιτυχέστερα τα εσωτερικά μου χαρίσματα και λοιπά προσόντα, γεγονός που με βοήθησε τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Γιατί στις μέρες μας η εικόνα μετράει όσο και το περιεχόμενο και η ομορφιά είναι αναμφισβήτητα πηγή αυτοπεποίθησης και δύναμης.
Θα ήθελα να κλείσω με ένα απόσταμα γνώσης που προέρχεται από τα μαθήματα: η λεπτομέρεια κάνει όχι μόνο τη διαφορά, μα τη μεταμόρφωση. Έπειτα από όσα είδα στο Liby Powers , δεν πιστεύω ότι υπάρχει έστω και μια άσχημη γυναίκα. Υπάρχουν μόνο γυναίκες που δεν ξέρουν να προβάλλουν τον εαυτό τους με τον ενδεδειγμένο για αυτές τρόπο.

Μ. ΚΑΛΠΑΧΙΔΟΥ

Μ. ΚΑΛΠΑΧΙΔΟΥ

Εκπαιδευτικός

«Μέχρι τώρα δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει ένα σχολείο όπου θα μου παρείχε γνώσεις ζωής.
Νοιώθω πολύ τυχερή που το ανακάλυψα και το παρακολουθώ. Ο λόγος βέβαια για το Liby Powers. Η ψυχική ανάταση και τα οφέλη που αποκόμισα και εξακολουθώ ν αποκομίζω, και θα τα αναφέρω παρακάτω, δεν ξεπληρώνονται με τίποτα. Κλείνω με την ευχή να μην σταματήσει το Powers να παρέχει τις τόσο χρήσιμες γνώσεις στους μαθητές του, και η ψυχή του Powers η κ. Μουλά να είναι πάντα καλά να τις διοχετεύει με το δικό της τρόπο. Ευχαριστώ πολύ.»…

Σ.ΤΣΙΡΩΝΗ

Ιατρός

«Εδώ ένιωσα περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ξυπνά μέσα μου μια γυναίκα φιλάρεσκη, γοητευτική, αλλά και δυναμική, ενεργητική και σίγουρη για τον εαυτό της. Καλλιεργήθηκε η αυτοπεποίθηση μου, η αισιοδοξία μου για τη ζωή και η πίστη ότι μπορώ να πετύχω το καλύτερο για τον εαυτό μου και τους γύρω μου. Εδώ κατάλαβα πόσο σωστή είναι η άποψη ότι οι άνθρωποι κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.γίνονται παρά γεννιούνται και ότι το ανθρώπινο υλικό έχει καταπληκτικές δυνατότητες αυτοβελτίωσης και τελειοποίησης.»

Kατίνα Μουλά

Mαία

«Ευχαριστώ πολύ το L.P. που μ’ έμαθε να φροντίζω τον εαυτό μου, διόρθωσα τη στάση του σώματος και το βάδισμα, είδα με άλλο μάτι τη ζωή. Με δυο λόγια ξανάνιωσα. Έγινα άλλος άνθρωπος».

Β. Παπαδόπουλος

Δημόσιος υπάλληλος

Ευχαριστώ την τύχη μου που μ’ έφερε εδώ. Το Liby Powers κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό όπως και ο στρατός και μάλιστα σε μικρή ηλικία. Αν γινόταν αυτό δεν θα υπήρχε τόση μοναξιά και δυστυχία. Γιατί κυρία Μουλά δεν το προσπαθείτε!!

Ελένη Δώρη

Νοικοκυρά

Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα άρχισα να βλέπω την βελτίωση σε όλη την εμφάνισή μου και την υγεία μου. Τελειώνοντας όλες τις σπουδές που είχε να μου προσφέρει το Powers φαίνομαι σαν μανεκέν ενώ δεν είμαι. Ξεχωρίζω πλέον στις παρέες μου, ο άνδρας μου με καμαρώνει και τα παιδιά μου θέλουν να βρίσκονται πάντα μαζί μου στα ψώνια, στις εκδρομές κλπ, πράγμα που δεν γινόταν πριν.

Ζησοπούλου Καίτη

Σαν μαθήτρια της ακαδημίας Liby-Powers, αναθεώρησα την άποψη το τι είναι μοντέλο.
Μοντέλο-πρότυπο, μπορεί να γίνει ο κάθε άνθρωπος άνδρας η γυναίκα, κάθε ηλικίας με μια πλατύτερη έννοια του όρου, συνειδητοποιώντας τις ικανότητές του και αποκτώντας εμπιστοσύνη στον εαυτό του παράλληλα με την περιποιημένη εξωτερική του εμφάνιση, προβάλλει προς τα έξω τη δική του μοναδικότητα και ακτινοβολία. Κάτι που πετυχαίνεις άρτια με τις γνώσεις του Liby Powers.
Άλλωστε και ο διάσημος συγγραφές Σκοτ Φιτζέραλντ είχε κάποτε πει, πως η γοητευτικότερη γυναίκα που γνώρισε, ήταν ογδόντα ετών.

Φ. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Μαθήτρια λυκείου

«H πρώτη μου επαφή με το Liby Powers έγινε μέσω της μητέρας μου, η οποία υπήρξε μαθήτριά του πριν από μένα και γνώρισε σημαντικές βελτιώσεις. «Είναι σχολείο ζωής», έλεγε στον πατέρα μου, αλλά δεν το καταλάβαινα. Όταν άρχισα τα μαθήματά του, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να συμβούν επάνω μου όλες αυτές οι αλλαγές που μου περιγράφονταν. Κι όμως, πολύ γρήγορα μάλιστα, τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και πολύ περισσότερα από τα υποσχόμενα. Τώρα καταλαβαίνω γιατί επέμενε η μητέρα μου να παρακολουθήσω από τώρα τα μαθήματά του και όχι αργότερα που ήθελα εγώ. Το Liby Powers μου έχει δώσει πολλά και έχει να δώσει ακόμη περισσότερα, γιατί σκοπεύω να συνεχίσω την εκπαίδευση μου. Όνειρό μου είναι, εγώ το ντροπαλό κάποτε κορίτσι, παράλληλα με τις σπουδές μου, να θέλω τώρα να συμμετάσχω στο συνέδριο του Μ.Α.Α.Ι. στη Νέα Υόρκη και ελπίζω να τα καταφέρω.»

Μαριάμ Άσκεντομ

Σπουδάστρια ΤΕΙ

Το Powers με βοήθησε να καταλάβω, καλύτερα, τον εαυτό μου και να βελτιώσω την κοινωνικότητά μου.

Χριστίνα Ψυχογιού

Σπουδάστρια ΤΕΙ

Το Powers με βοήθησε να βελτιώσω το βάδισμά μου, την εμφάνιση και την προσωπικότητα μου, να ανοίξω του ορίζοντες της σκέψης, να μαι σίγουρη για την κάθε μου κίνηση.
Πραγματικά, ποτέ δεν πίστευα ότι ένα σχολείο μπορεί να μου προσφέρει τόσα πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο.

Μ. Πέτρα

Νοσηλεύτρια

Οι γνώσεις που λαμβάνει κανείς στο Liby- Powers είναι ασύλληπτες. Είναι γνώσεις που θα έπρεπε να μας τις παρέχει η γενική εκπαίδευση του κράτους. Καλύπτει όλα τα επίπεδα της μόρφωσης που θάπρεπε να έχει ο καθένας που θέλει να είναι όχι μόνο ο ίδιος ψυχικά και σωματικά υγιής, αλλά, να μπορεί να δημιουργήσει και μια πιο υγιή «απ’ όλες τις απόψεις οικογένεια».
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βρω ένα χώρο, και ειδικά τον συγκεκριμένο, που οι κατευθύνεις του να είναι ίδιες με αυτές του πνευματικού μου πατέρα.
Ήρθα εδώ μόνο για το υπερβολικό μου βάρος που αδυνατούσα να χάσω παρ όλες τις χρόνιες και ποικίλες προσπάθειες που κατέβαλα και κατέληξα να παρακολουθήσω τα πάντα. Όχι μόνο εγώ, αλλά και τα παιδιά μου. Βρήκαμε όλοι μας αυτό που δεν στο διδάσκει κανείς. Τη σωματική και ψυχική υγεία, τη σιγουριά ότι αυτό που πράττουμε είναι το καλύτερο τόσο για μας όσο και για τους άλλους.
Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.

Υβέτ Σαμιάν

Σπουδάστρια

Όταν ήρθα στο Powers είχα φοβερή αυτοπεποίθηση και ήρθα με σκοπό να πάω στο διαγωνισμό του ΜΑΑΙ.
Στην αρχή αμφισβητούσα την εκπαίδευση του Powers, γιατί μάθαινα εντελώς διαφορετικά πράγματα και με διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που περίμενα. Σύντομα όμως ανακάλυψα ότι δρούσα με τελείως λανθασμένο τρόπο και τώρα εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια την κυρία Μουλά, γιατί βλέπω πόσο καλό μου έχει κάνει με τις γνώσεις της και το ενδιαφέρον που μας δείχνει.
Ούτε στιγμή δεν λογάριασα τα λεφτά που έδωσα στο Powers ούτε ποτέ μετάνιωσα γι’ αυτό, όπως έκανα για άλλη εκπαίδευση του παρελθόντος, γιατί βλέπω τα αποτελέσματα πάνω μου.
Η αυτοπεποίθηση που έχω τώρα δεν έχει καμία σχέση με την αυτοπεποίθηση που είχα όταν ήρθα. Η τωρινή πηγάζει απ’ τη γνώση που απέκτησα και την αλλαγή της συμπεριφοράς των τρίτων απέναντί μου, ενώ εκείνη που είχα προερχόταν από τα σχόλια των άλλων.
Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά εσάς κυρία Μουλά γιατί μου προσφέρατε πολλά.(από την εξαφάνιση του πόνου σ όλο μου το κορμί, μέχρι το νέο τρόπο σκέψης και δράσης.) Πιστεύω πως κάνετε καλό στην ανθρωπότητα και θα ήθελα πολύ οι άνθρωποι να διευρύνουν τους ορίζοντες και να δέχονται πιο εύκολα αυτό που τους φαίνεται παράξενο, απίστευτο και ακατόρθωτο. Μια απ’ αυτές ήμουνα κι εγώ.

Δέσποινα Παπαδοπούλου

Καθ. Αγγλ. Φιλολογίας

“Καθαρίζοντας το συρτάρι μου η αδελφή μου ανακάλυψε τις φωτογραφίες που αρχικά έδωσα στο L.Powers. Ήταν φυσικά δικές μου. Έτυχε να τις δει ο πατέρας μου, τις πήρε και ρώτησε όλο αφέλεια – Ποια είναι αυτή; Η αδελφή μου τον κοίταξε περίεργα – «η κόρη σου, πριν πάει στο Powers. Χρειάζεται να πω τίποτα άλλο;»

Σμαρώ Πιτένη

Φιλόλογος

«Το τμήμα του Social Awariness δίνει στη γυναίκα σιγουριά και την εντάσσουν αυτόματα σε μια elite γνώσεων ανεξάρτητα από την καταγωγή της. Και όσα λέγονται γύρω από τις σχέσεις μεταξύ ατόμων είναι σοφά και πολύ μελετημένα. Ο τρόπος συμπεριφοράς και αντιδράσεων αρχίζει να αλλάζει και να βελτιώνεται, έτσι ώστε ποτέ πια να μην βρισκόμαστε εκτεθειμένες κατά τις κοινωνικές μας επαφές».


Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2017  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level