Modeling - you can be next

το ύψος, το βάρος, η ηλικία δεν παίζουν κανένα ρόλο

βασικό στοιχείο επιλογής είναι ο επαγγελματισμός

 

 Οι περισσότεροι άνθρωποι στο άκουσμα της λέξης modeling τους έρχονται στο μυαλό εικόνες supermodel όπως η Naomi Campbell η Heidi Klum και η Tyra Banks. Αυτό όμως είναι ένα μικρό κομμάτι του modeling που ονομάζετε ‘Fashion Modeling’. Σίγουρα είναι το ποιο φαντασμαγορικό και προβεβλημένο κομμάτι. Υπάρχουν όμως πολλές κατηγορίες του modeling. Το μοντέλο είναι το άτομο που αυξάνει ή μειώνει τις πωλήσεις. Είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στην αύξηση ή μείωση αυτών. Γι’ αυτό, oι επιχειρηματίες ψάχνουν και ζητούν να βρουν τον επαγγελματία. Κλείσε ένα ραντεβού τώρα στην ακαδημίας μας εντελώς δωρεάν. Με την τεράστια εμπειρία μας θα σε κατευθύνουμε στη σωστή κατηγορία έτσι ώστε να βρεις αμέσως δουλειά και να αμείβεσαι με αυτό που σου αξίζει.Σεμινάρια

Νέα Υόρκη – Μαϊάμι – Χόλιγουντ

Ελα να πάρεις τις τελευταίες γνώσεις πάνω στα δρώμενα της βιομηχανίας από τους πλέον ειδικούς. Είναι απίστευτο να σου μιλούν ειδικοί για τα λάθη που έχουν κάνει ώστε να τα αποφύγεις εσύ.

Adult Acting * Guide for Getting Hired in Show Biz * How to Succeed at an Audition * Models Act for the Camera * The Business of Show Biz * The Journey from Stage to Film * How to Find Success Ιn Υour Regional Market * How to Audition using Improvesion Techniques * How to Audition for Commercial * Performing your Performance * Parents Seminar * Competition Performance * Fashion Trends Seminar * How to Choose Your Manager * The A-Z of kids in the Biz, είναι ορισμένα από αυτά.

Runway Modelling

Μαθαίνεις , από τους Τοπ του επαγγέλματος , όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις και όλες τις λεπτομέρειες ώστε να μπορείς να πετύχεις πάνω στην τόσο απαιτητική καριέρα του modeling. Ένας μαθητής μας είπε “ 10 χρόνια δουλειάς δεν θα μου έφταναν για να μάθω όσα αποκόμισα σήμερα πάνω στο επάγγελμα του modeling. H Lue Siera ήταν καταπληκτική.”

Traps and Myths in Modelling

Τα πέντε απλά βήματα πως να απαλλαγείς από το στρες όταν πας για συνέντευξη εργασίας ή για ακρόαση, είναι ένα απο τα πολλά και πολύ χρείσημα που μπορείς να παρακολουθήσεις.

Children / Parents

 Τα σεμινάρια για γονείς αναλύουν όλα τα “dos and dont’s” τα “ups and downs” το τι σημαίνει να είσαι “a state – parent”. Τι ρόλο παίζει στην καριέρα του παιδιού ο manager και τι ο agent. Τι ο γονέας πρέπει ή δεν πρέπει να δεχθεί.

Εισηγητές

Εισηγητές στα σεμινάρια είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της show biz. Ένα μικρό δείγμα αυτών είναι οι παρακάτω.

Lu Celania Sierra

Lu Celania Sierra

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ford Models. Δούλεψε σε Νεα Υόρκη, Ιταλία, Τόκιο, Παρίσι, Λονδίνο και Ελλάδα εμφανιζόμενη με τους σχεδιαστές Escada, Armani, Bob Mackie, Yves Saint Lauent and Patrick Kelly.

Οι τεχνικές της και οι εκφράσεις της είναι πέρα από κάθε ανάλυση του ανθρώπινου νου. Όταν βρίσκεται στην πασαρέλα αποπνέει έναν αέρα κομψότητας και δράματος. Είναι μοναδική και ανεπανάληπτη στο Glide Walk.
Εμφανίστηκε επίσης στον κινηματογράφο στο έργο Step Mom, καθώς και στην TV στο MTV reality show, και στο David Letterman Show. Έχει κάνει και διαφημίσεις για τις εταιρείες Budweiser, Ford και Avon.
Troy Skog

Troy Skog

Είναι συνεργάτης στο The School for Film and Television στη Νέα Υόρκη στην Dream Catcher Casting, κάνει casting για διαφημίσεις και κινηματογράφο. Έχει παίξει σε έργα στον Καναδά, στην Ευρώπη και στην Αμερική. Έχει κερδίσει επανειλειμμένως βραβεία για τους ρόλους του στα View from the Bridge και Romeo and Juliet. ΄Εχει στο ενεργητικό του τηλεοπτικά έργα, όπως Commish, X-Files, Strange Dark. Επίσης, έχει εργαστεί ως βοηθός casting στην Stark Naked Production.

Ron Millkie

Ron Millkie

Είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε αμέτρητα έργα στο Broadway καθώς και στην τηλεόραση. Ορισμένα από αυτά είναι Friday the 13th, A Return to Salem’s Lot, Burns, Grand Isle, The Great White Hope, Loving, Ryan’s Hope.  Επίσης, λόγω του ότι είναι expert στα τηλεοπτικά σποτ, έχει συνεργαστεί στα βιβλια How You Can Appear in TV Commercials και You Don’t Have to be Beautiful to be a Model.

Eve Matheson

Eve Matheson

Γεννήθηκε στην Ιρλανδία και ήταν δημοσιογράφος. Δούλεψε στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και συνεργάζεται με το χώρο του modelling πάνω από 20 χρόνια. Για να εκδόσει το The Modelling Handbook, που έγινε bestseller in the industry, επισκέφθηκε και μίλησε με πάνω από 150 ειδικούς του χώρου ταξιδεύοντας στις μεγαλύτερες πόλεις των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας. Δούλεψε και η ίδια ως μοντέλο και εμφανίστηκε και σε πολλές τηλεοπτικές διαφημίσεις. Aρθρογραφεί στο Pageantry και δίνει διαλέξεις σε αρχάρια μοντέλα, ηθοποιούς και γονείς με θεμα ‘The High-pressure industry».


Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2017  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level