Για τους γονείς

Θέλεις το παιδί σου να είναι περιζήτητο παντού;

Εάν πιστεύετε ότι έχετε στα χέρια σας ένα ταλαντούχο και χαρισματικό παιδί, με ωραία και χαρούμενη προσωπικότητα, θα χαρούμε να μιλήσουμε και να αφιερώσουμε το χρόνο μας αφιλοκερδώς, ώστε να σας δώσουμε μια ειλικρινή άποψη για να μην έχετε ψευδαισθήσεις και να ταλαιπωρείστε τόσο εσείς, όσο και το παιδί σας χωρίς άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Εάν ήδη το παιδί σας κάνει καριέρα σε αυτούς τους χώρους, ελάτε να σας ενημερώσουμε σωστά ώστε το παιδί σας να αμείβεται αυτό που του αξίζει! Σας θυμίζουμε ότι το πρώτο ραντεβού στην ακαδημία μας είναι δωρεάν. Κλείσε ένα ραντεβού τώρα.


Απόψεις γονέων που μας εμπιστεύτηκαν

A.Κ .

για 16χρονη μαθήτρια

Η εκπαίδευσή σας έδωσε στην κόρη μας μεγάλη αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό, εξαλείφθηκε το πρόβλημα της πλάτης της  και της πρόσφερε γνώσεις ζωής,. Ο πατέρας της και εγώ θα σας ευγνωμονούμε για πάντα. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.  Έχουμε όμως  μία απορία που τολμώ να σας την εκφράσω, γιατί κα Μουλά κρατάτε τόσο χαμηλό προφίλ και δεν επιδιώκετε να γίνει το Liby Powers παντού γνωστό;

Πατέρας 17χρονης μαθήτριας

«Επί 3 χρόνια η κόρη μου γκρίνιαζε ότι ήθελε να έρθει σε σας να γίνει μοντέλο ώσπου μ’ έπεισε. Ήταν η καλύτερη μου κίνηση να τη φέρω διότι βγήκε από αυτό το μύθο. Παράλληλα απέκτησε ένα ωραιότατο βάδισμα και παρουσιαστικό, αυτοσεβασμό και αυτοπεποίθηση, κάτι που για χρόνια το συζητούσαμε με τη γυναίκα μου ότι τα χρειάζεται και δεν ξέραμε που ή πώς να της τα προσφέρουμε. Ένα ευχαριστώ για τη συμβολή σας στη σωστή ανάπτυξη της εμφάνισης και του χαρακτήρα του παιδιού είναι λίγο. »

Μ. Πετρα

νοσηλεύτρια

Οχι μόνο εγώ αλλά και τα παιδιά μου βρήκαμε όλοι μας αυτό που δε στο διδάσκει κανείς. Τη σωματική και ψυχική υγεία, τη σωστή αυτοπεποίθηση, τη σιγουριά ότι αυτό που πράττουμε είναι το καλύτερο τόσο για μας όσο και για τους άλλους. Ενα ευχαριστω είναι λίγο.


Κουτουκά Φωτεινή.

Κυρία Μουλά,
Σαν γονιός θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτά που προσφέρατε στην κόρη μας. Ποτέ δε μπορούσαμε να φανταστούμε τα άπειρα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει κανείς φοιτώντας σε σας. Είμαστε κατενθουσιασμένοι, γιατί έχουμε άλλο παιδί στα χέρια μας.
Θεωρούμε ότι το να τη γράψουμε στο Liby Powers ήταν η καλύτερη απόφαση και επένδυση που κάναμε για το παιδί μας. Αν και δεν σας το κρύβω ότι ήμασταν πολύ επιφυλακτικοί γιατί μας είχαν επηρεάσει αρνητικά σχόλια τρίτων. Λυπάμαι που καθυστερήσαμε και χάσαμε δύο χρόνια από τη βελτίωση του παιδιού μας. Η επιμονή της κόρης μας όμως ότι θέλει να φοιτήσει σε σας μας έκανε να το αποφασίσουμε μαζί με τον πατέρα της, εκπληρώνοντας αυτή της την επιθυμία. Χωρίς να το γνωρίζουμε ήταν η καλύτερη κίνηση που έχουμε κάνει για τη ζωή της και το μέλλον της.

Γ. Μ. Αναστασιάδου

για την ίδια

Αγαπητή Κυρία Μουλά,
Ευχαριστώ εσάς για την ευκαιρία που μου δώσατε ώστε να παρευρεθώ στο ΜΑΑΙ, καθώς και το ΜΑΑΙ, για την υποτροφία που μου έδωσε και που θα δίνει και στα άλλα ταλαντούχα παιδιά. Έτσι τέρμα τα φροντιστήρια και οι αγωνίες του Λυκείου και το τι να κάνω, πια κατεύθυνση να ακολουθήσω. Για μένα όλες αυτές οι ανησυχίες, το άγχος και το στρες δεν υπάρχουν πια λόγω της δικής σας αντιπροσώπευση του αξιοκρατικού αυτού οργανισμού της Νέας Υόρκης το ΜΑΑΙ.
Σήμερα χάρη σε εσάς και την εκπαίδευση που παρέχετε, φοιτώ στο Πανεπιστήμια της Maryland παίρνοντας φιλολογία, θέατρο, Ευρωπαικό κινηματογράφο, χορό, Αγγλικά, Μαθηματικά, χημεία, που συνοψίζονται σε 14 μόρια τα οποία μπορώ να τα μεταφέρω σ’όποιο άλλο πανεπιστήμιο επιλέξω να πάω.
Σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς που με ανοίξατε τόσο νωρίς το δρόμο που ήταν το όνειρό μου.

Ιωάννου Καλλώπη

Η ανεψιά μου με 2 χρόνια στο μπαλέτο δεν πέτυχε τίποτα, ενω εδώ στο Powers, σε 3 μήνες έκανε ωραίο παρουσιαστικό. Επηρέασα και την αδελφή μου και ήρθε. Είχε πολύ μεγάλη περιφέρια και σε 10 μέρες βρήκε φοβερή βελτίωση. Ζήτω η ακαδημία Powers!!!


Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2017  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level