Διόρθωση σπονδυλικής στήλης

Κανείς δεν σου έχει επισημάνει, όταν έχεις μια τέτοια στάση σώματος, τις επιπτώσεις που απορρέουν από αυτήν στην Αποδοτικότητα, στην Εργασία, στα Μελλοντικά Προβλήματα, στη Διάθεση για Ζωή.

 

Κανείς δεν σου έχει αναφέρει τα 24 προβλήματα που δημιουργούνται (10 υγείας -14 εμφάνισης) ασχέτου ηλικίας. Κι όμως υπάρχει λύση για όλα αυτά!!

 

ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου μπορούμε να διορθώσουμε αυτή την άχαρη στάση και να εξαλείψουμε μια για πάντα όλα τα προβλήματα που προκαλούνται από αυτή όπως : (αυχενικό , πόνους στη μέση, στην πλάτη, ισχιαλγία κ.ά.) και παράλληλα να αποκτήσεις ένα παρουσιαστικό που να στέλνει το μήνυμα της σιγουριάς και της αυτοπεποίθησης. Οι πάντες θα θαυμάζουν και θα ζηλεύουν την εικόνα που εκπέμπεις και θα έχεις παντού επιτυχίες!!!

 

Έχουμε την λύση, με εμάς η εικόνα αυτή αλλάζει

Το παρουσιαστικό και το βάδισμα μιλούν, πολύ κραυγαλέα, για σένα πριν από εσένα !!

Visual Poise - Μάθε να περπατάς σωστά αν θέλεις να υπερτερείς και να έχεις μια επιβλητική εικόνα.

Το σωστό βάδισμα στέλνει (εκπέμπει) μηνύματα σιγουριάς, αυτοπεποίθησης, κύρους, επιβλητικής και συνεργάσιμης προσωπικότητας.

Ο τρόπος που βαδίζεις, που στέκεσαι, προδίδει την ψυχολογική σου διάθεση, στέλνει το αντίστοιχο μήνυμα στους άλλους και συνεπώς εισπράττεις τις ανάλογες συμπεριφορές. Το λανθασμένο βάδισμα μειώνει την προσωπικότητά σου...

Το σωστό και ωραίο βάδισμα μαθαίνεται και ένα σωστό πρόγραμμα Ατομικής Βελτίωσης επιβάλλεται να μπορεί να διορθώσει την άχαρη στάση του σώματός σου - το βάδισμά σου.

Αν θέλεις να υπερτερείς και να έχεις επιβλητική εικόνα, μάθε να περπατάς σωστά.


Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2017  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level