Μαρτυρίες Σπουδαστών Για Τη Στάση Σώματος

Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ & ΤΟ ΒΑΔΙΣΜΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΟΥ. ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΤΑΣ ΕΝΑ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ, ΑΓΕΡΩΧΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΚΙΟΡΟΣ

Aνθ/χος ιατρός

“Το τμήμα του visual Poise με βοήθησε να ελαττώσω τόσο τους πόνους στη θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης, όσο και την κακή στάση του σώματος με αποτέλεσμα να φαίνομαι ψηλότερος και ‘λεβέντης’.»
Μάιος 1990

M. Σ. 28 ετών

manager

Χάρη στις γνώσεις του Liby Powers (α’& β΄ κύκλου) πήρα προαγωγή στη δουλειά μου, παρ όλο που δεν είχα προϋπηρεσία ούτε άλλες ξένες γλώσσες και πτυχία. Η φράση του εργοδότη μου ήταν “έχεις συνολική εικόνα που χρειάζεται η επιχείρηση μας. Με αυτή την εικόνα επιβάλλεσαι χωρίς λέξεις και χρειαζόμαστε ένα τέτοιο πρόσωπο”Α.Δ.

φοιτήτρια

Κοντά σας έχω βρει όχι μόνο την υγεία μου αλλά και στην πρώτη μου προσπάθεια για να βρω εργασία προσελήφθηκα αμέσως, πριν ακόμη διαβάσουν το βιογραφικό μου, μόνο και μόνο από το παρουσιαστικό που απέκτησα.


Κ.Κ.

Επιχειρηματίας ‘74

 “Ακόμη και εξακόσιες χιλιάδες να κόστιζε το τμήμα του ντυσίματος, με τις γνώσεις που παίρνεις, είναι σαν να στο δίνουν δωρεάν. Παρακολουθήστε το και θα με θυμηθείτε”

Ε. Γκαζή

4ετής φοιτήτρια Γυμναστικής Ακαδημίας

 “Η ανεψιά μου με 2 χρόνια στο μπαλέτο δεν πέτυχε τίποτα, ενώ εδώ στο Powers, σε 3 μήνες έκανε ωραίο παρουσιαστικό. Επηρέασα και την αδελφή μου και ήρθε. Είχε πολύ μεγάλη περιφέρεια και σε 10 μέρες βρήκε φοβερή βελτίωση . Ζήτω η Powers!!”

MΑΡΙΑ ΚΟΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατρός

«Ήμουν τυχερή που φοίτησα στο L.Powers. Έμαθα πράγματα απολύτως απαραίτητα για κάθε γυναίκα. Βασικό για μένα προσωπικά, για το οποίο θα είμαι πάντοτε ευγνώμων, είναι ότι απαλλάχτηκα από τα προβλήματα της σπονδυλικής στήλης. Έμαθα τη σωστή στάση του σώματος και το σωστό βάδισμα προς όφελος της υγείας μου και της εμφάνισής μου. Η εσωτερική βελτίωση δε από τα μαθήματα ψυχολογίας, είναι κάτι που δεν μπορούσα να διανοηθώ».


Διαμαντόγλου Αθηνά

 “Λόγου ότι ήμουν το υπόδειγμα στις φίλες μου για το ντύσιμο και το λεπτό σώμα και αισθανόμουνα DIVA δεν ήθελα να έρθω στο Powers επέμενε όμως το αγόρι μου που ήταν απόφοιτος του και τον ευγνωμονώ γι αυτό. Διότι μετά το Πάουερς άλλαξε όλη μου η ζωή. Έμαθα να μακιγιάρομαι και να ντύνομαι σωστά, να στέκομαι και να συμπεριφέρομαι ανάλογα. Άρχισα να ακτινοβολώ. Στα μέσα της εκπαίδευσης βρήκα αμέσως δουλειά κάτι που δεν το κατάφερνα πριν, παρόλο που είμαι φοιτήτρια Πανεπιστημίου στο Οικονομικό τμήμα. Ένα ευχαριστώ στην εκπαίδευση του Powers είναι λίγο”

Δέσποινα Ποντζίκογλου

Ήρθα στο Powers για την πολύ προβληματική μου επιδερμίδα. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ με 1.45 ύψος και τέτοιο πρόσωπο θα γινόμουν επαγγελματίας μοντέλο, με πρόσωπο σαν καθρέφτη και θα έκανα ταξίδια στις Βρυξέλες , κρουαζιέρες στα νησιά κλπ.

Κ.Μ.

συνταξιούχος

Δεν μπορώ να το πιστέψω και η ίδια φαίνομαι κατά 20 χρόνια νεότερη και στην τελευταία εξέταση μου , ο γιατρός βρήκε τον χτύπο της καρδιάς μιας 14χρονης, χρειάζεται να πω τίποτε άλλο!!!


Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2018  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level