Self Improvement, Modeling and Performing Arts Academy - USA Branch


Modeling

get the edge that will pay dividends for life!

το ύψος, το βάρος, η ηλικία δεν παίζουν κανένα ρόλο

βασικό στοιχείο επιλογής είναι ο επαγγελματισμός

 

 Οι περισσότεροι άνθρωποι στο άκουσμα της λέξης modeling τους έρχονται στο μυαλό εικόνες supermodel όπως η Naomi Campbell η Heidi Klum και η Tyra Banks. Αυτό όμως είναι ένα μικρό κομμάτι του modeling που ονομάζετε ‘Fashion Modeling’. Σίγουρα είναι το ποιο φαντασμαγορικό και προβεβλημένο κομμάτι. Υπάρχουν όμως πολλές κατηγορίες του modeling.

Το μοντέλο είναι το άτομο που αυξάνει ή μειώνει τις πωλήσεις. Είναι ο πρωταρχικός παράγοντας στην αύξηση ή μείωση αυτών. Γι’ αυτό, oι επιχειρηματίες ψάχνουν και ζητούν να βρουν τον επαγγελματία. Κλείσε ένα ραντεβού τώρα στην ακαδημίας μας εντελώς δωρεάν. Με την τεράστια εμπειρία μας θα σε κατευθύνουμε στη σωστή κατηγορία έτσι ώστε να βρεις αμέσως δουλειά και να αμείβεσαι με αυτό που σου αξίζει. To Powers είναι η Ακαδημία που εφηύρε το 1922 και καθιέρωσε το Modeling ως το ποιο ακριβοπληρωμένο και αποδοτικό επάγγελμα στηριζόμενο πρώτα στις γνώσεις της αυτοβελτίωσης (Self Improvement) που ήταν και είναι ζητούμενο από όλους. Εργοδότες, ατζέντηδες, cast directors και άλλους. Γι αυτό, από τότε μέχρι σήμερα δεν μπορεί να το ανταγωνιστεί κανείς. Παγκοσμίως είμαστε οι μοναδικοί που έχουμε αυτή τη γνώση.

Με τις γνώσεις που σε παρέχουμε σε ανοίγουμε ένα δρόμο να γίνεις περιζήτητη/ος παντού.

 

 

Ως παράρτημα των ΗΠΑ σε προετοιμάζουμε κατάλληλα για διεθνή καριέρα ή προάγουμε την υπάρχουσα μέσα από διεθνής οργανισμούς (MAAI, EMS, IMTA) που είμαστε οι μοναδικοί αντιπρόσωποι στην Ευρώπη.

Τώρα, μαζί μας μπορείς να διαγωνισθείς στη Νέα Υόρκη, στο Μαϊάμι, το Παρίσι, το Χόλιγουντ. Να κερδίσεις παγκόσμιες Θέσεις, να πάρεις υποτροφίες, να κλήσεις συμβόλαια εργασίας ή ακόμη και να φτάσεις μέχρι το Χόλιγουντ (συνέβη ήδη σε ένα μαθητή μας).

Επίσης, μπορείς να λάβεις μέρος στα Παγκόσμια Casting, με προοπτική να κλήσεις συμβόλαια εργασίας.

 


Visual Poise

your image is your way to success

Μάθε να περπατάς σωστά αν θέλεις να υπερτερείς και να έχεις μια επιβλητική εικόνα.

Το σωστό βάδισμα στέλνει (εκπέμπει) μηνύματα σιγουριάς, αυτοπεποίθησης, κύρους, επιβλητικής και συνεργάσιμης προσωπικότητας.

Ο τρόπος που βαδίζεις, που στέκεσαι, προδίδει την ψυχολογική σου διάθεση, στέλνει το αντίστοιχο μήνυμα στους άλλους και συνεπώς εισπράττεις τις ανάλογες συμπεριφορές. Το λανθασμένο βάδισμα μειώνει την προσωπικότητά σου...

Το σωστό και ωραίο βάδισμα μαθαίνεται και ένα σωστό πρόγραμμα Ατομικής Βελτίωσης επιβάλλεται να μπορεί να διορθώσει την άχαρη στάση του σώματός σου - το βάδισμά σου.

Αν θέλεις να υπερτερείς και να έχεις επιβλητική εικόνα, μάθε να περπατάς σωστά.


Ατομική Βελτίωση - Self improvement

train yourself beauty and success

75% των επιτυχιών σου στηρίζεται στης εικόνα που εκπέμπεις


Η αξιοπρέπεια, η ευγένεια, η φρόνηση, η φιλοκαλία, όπως και τα αντίθετά τους, φανερώνονται από το παρουσιαστικό του ανθρώπου, το βάδισμά τους και κάθε τους κίνηση!!
Σωκράτης, Φιλόσοφος 400 Π.Χ.

Σήμερα στο σύγχρονο τρόπο ζωής η επιλογή σου γίνεται στο 1 (ένα) δευτερόλεπτο!
Απαιτήτε μόνο μια ματιά για να σχηματίσει ο άλλος άποψη για σένα. Όλο το παρουσιαστικό σου (image), βλέμμα, έκφραση, στήσιμο σώματος, βάδισμα κλπ, μιλά πολύ κραυγαλέα για σένα. Η ανάπτυξη και η βελτίωση του παρουσιαστικού σου (image) είναι το αντικείμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ατομικής Βελτίωσης (Self Improvement) της ακαδημία Liby Powers.
Σε αυτά τα προγράμματα μαθαίνεις να αποκτήσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση, επαγγελματισμό και πίστη στον εαυτό σου. Γίνεσαι δημοφιλής, αποκτάς καλή υγεία, τρενάρεις το γήρας, έχεις παντού επιτυχείες. Κατέχεις δε την πρωταρχική θέση για την εύρεση εργασίας.
Σήμερα εάν δεν ακτινοβολείς από σιγουριά και αυτοπεποίθηση, εάν το βλέμμα σου δεν είναι ζωντανό και δυνατό αλλά απαθές και αδιάφορο και το σώμα σου κυρτό και όχι ευθυτενές, εάν δεν έχεις employability genetic skills, τα όνειρα, τα χρήματα, ο κόπος, η κούραση και ο χρόνος που ξόδεψες για όλα τα πτυχία σου πάνε χαμένα.
Με το Self Improvement Program της ακαδημίας μας, σε δίνουμε το know how και σου  προσφέρουμε ότι χρειάζεσαι για να πετύχεις στη ζωή.


Εμείς και μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή σου. Το μέλλον είναι στα χέρια σου.

Αν είσαι ήδη επαγγελματίας στον καλλιτεχνικό χώρο (θέατρο, χορό, τραγούδι), έλα για μια audition, να δούμε τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου.

Επικοινώνησε μαζί μας Κλείσε μια audition τώρα

Αύξησε τις πιθανότητες να βρεις δουλεία

Με την σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση αυξάνεις πολύ τις πιθανότητες να βρεις δουλεία.

Από το απλό μάθημα "Επαγγελματική συνέντευξη", πως δηλαδή να δώσεις σωστά μία συνέντευξη για δουλειά,  μέχρι την συμμετοχή σου στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς, έχουμε τις λύσεις για την επαγγελματικής σου αποκατάσταση. Η επιτυχία σου εξαρτάτε από σένα.

H Ακαδημία

Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το εύ ζην.Από τη δημιουργία μας ακόμη, το 1922, δεν κάνουμε διαφήμιση, γιατί διαφήμιση είναι οι ίδιοι οι απόφοιτοί μας, τα αποτελέσματα τους, πριν και μετά. Αυτό το αναφέρουν οι πάντες (συγγραφείς, σεναριογράφοι, απόφοιτοί μας)
Τα Πτυχία που παρέχουμε είναι:
Certificate Powers.Δίνεται στα άτομα που έχουν παρακολουθήσει τα ολοκληρωμένα προγράμματα της Ατομικής Βελτίωσης (Self Improvement - Image)
Certificate M.A.A.I.Αποκαλείται απο πολλούς Hall of Fame. Δίνεται στα άτομα που έλαβαν μέρος σε διαγωνισμούς της show biz και του modelling, ή που παρακολούθησαν σεμινάρια στα συνέδρια της Νέας Υόρκης, της Φλώριδας ή του Λος Άντζελες.
Πρώτο Diploma. Δίνεται στα άτομα που με τη διεκπεραίωση των σπουδών έχουν κάνει τέτοια βελτίωση που είναι άξια να αποκαλούνται (να φέρουν το όνομα) Power’s Graduate.
Ανάλογα με της επαγγελματικές σπουδές που έχετε κάνει παίρνετε και το αντίστοιχο δίπλωμα:
Bronze Deploma. Για οργάνωση εκθεσιακών χώρων και Fashion Show .
Silver Diploma. Για το χώρο της τηλεπαρουσίασης.
Gold Diploma. Για το χώρο του modelling.

Η εκπαίδευσή μας είναι απαραίτητη για τον καθένα. Δεν έχει όριο ηλικίας γιατί όλοι θέλουμε τη γνώση για το ευ ζην. Επένδυσε στον εαυτό σου και γίνε ο/η επόμενος/η σταρ. Μαζί μας μπορείς να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Μη διστάζεις, επικοινώνησε τώρα.

Copyright  2018  LibyPowersAcademy  -  Powerd By Bisond - Lead your business to the next level